xxmurdererqueenxx Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 30 Nerden : Balıkesir Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: xxmurdererqueenxx Cuma Ağus. 22, 2008 9:13 pm | |
| Arkadaşlar meraba hepinize.Öncelikle bu forumun kurulmasında emeği geçen herkese müteşekkiriz efenim ahuahuh XD Ben Ecem..14 yaşındayım Balıkesirde oturuyorum vs.vs.Forever The Sickest Kids'i severek dinliyorum =] Ama fav. band dabiykine Panic At The Disco<3 Brendon Urie'yi fazlaca seviyorum XD Fazlacanın çok çok çok..çok fazlası.[Abartı öğelerine yer verilmemiştir,kesinlikle euhauh]Hepinizle tanışmak isterim ayrı ayrı bu arada Burcu sayesinde öğrendim burayı,mükemmel olmuş bu forum oha demekten alıkoyamadım kendimi ilk ^-^Ayrıca dinlediğim grupları kopyalayıp yapıştırıcam resmen buraya.Abartı kaçar mı bilmiyorum ama kasmıycam bu konuda direkt buzznetten copy then paste auhah İnanın görmemişliğimden diyil ya kötü hissettim bi an *shame*Panic At The Disco, The Used, Cobra Starship, Paramore, Funeral For A Friend, Alexisonfire, The Horrors, The All - American Rejects, Escape The Fate, The Red Jumpsuit Apparatus, Angels & Airwaves, Flyleaf, Fireflight, Enter Shikari, The Cab, The Academy Is, Fall Out Boy, Death Cab For Cutie, Scary Kids Scaring Kids..ve daha fazlası XDTatlım bölüm kurallarını okursan sevinirim..Hopeless!
En son xxmurdererqueenxx tarafından Cuma Ağus. 22, 2008 9:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Whoa! Admin
| |
xxmurdererqueenxx Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 30 Nerden : Balıkesir Kayıt tarihi : 22/08/08
| |
Ghost Admin
Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 32 Nerden : Espo, Finland Kayıt tarihi : 27/06/08
| |
PantoufLard..* Moderatör
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 31 Nerden : Turkey Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: xxmurdererqueenxx Perş. Ekim 09, 2008 5:15 pm | |